A 2022-es Országos Networking Gálán mutatkozhatott be a LIONS

2022. december 2-án, pénteken a budapesti Gundel Palota adott otthont az idei Országos Networking Gálának, ahol Koncsik István, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója mutathatta be a LIONS mozgalom tevékenységét a meghívott vállalkozóknak. A nagyszabású rendezvényen a BNI, a BNI Select és a PSC tagjai vehettek részt.

A világ egyik legnagyobb networking rendszere, a BNI (Business Network International), melyben cégek, vállalkozók vesznek részt: kerekasztalos beszélgetések keretein belül próbálják kikérni egymás tanácsait, illetve tippeket adnak a hatékony működéshez. A BNI tagjai mellett jelen voltak továbbá a PSC (Premium Social Club for Business - 500 millió forint árbevételt elérő cégek), illetve a frissen alakult BNI Select (1,5 milliárd forint árbevételt elérő cégek) tagjai is.

A jó hangulatú, 200 fős rendezvényen a PSC és a BNI Select részére Koncsik István, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója mutatta be egy rövid előadás keretein belül, hogy mivel is foglalkozik a LIONS. A prezentáció mellett a kormányzó meghívta a vállalkozókat a 2023. február 4-i, Corinthia Hotelben tartandó Kormányzói Bálra is. Ők egy támogatói jegyet tudnak majd vásárolni (100 000 Ft/fő egységáron): a támogatás részére a szövetség adójóváírásról szóló papírokat állít ki, így a támogatás részét ezek a cégek vissza tudják majd igényelni az adójukból.

A vállalkozók részéről nagy érdeklődés mutatkozott a LIONS tevékenysége iránt, hiszen a cégek általában külön jószolgálattal nem foglalkoznak, nagyon kevés hazai cégnek van CSI (Corporate Social Investment) társadalmi szerepválallás programja.

Találkozzunk a Kormányzói Bálon, sok szeretettel várjuk a vállalkozókat!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba