Célkeresztben a tagfejlesztés - Klubülést tartott a Cosmopolitan LC

2023. március 6-án, 19 órától tartotta soron következő klubülését a Budapest Cosmopolitan LC a Wanatka Központban, melyre meghívást kapott Koncsik István kormányzó is. A találkozó egyik fontos momentuma volt a tagfejlesztés témaköre.

A klubülésre elfogadta a meghívást Koncsik István, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, aki köszöntőjében röviden bemutatta a szövetség munkáját, az aktuálisan futó legfontosabb programokat, többek között az Ukrajna Help segélyprogramot is. A klub aktív munkájának elismeréseként kormányzói dicséretek átadására is sor került.

A Cosmopolitan LC klubülésére ezúttal hat olyan vendég is meghívást kapott, akik érdeklődnek a LIONS munkája iránt, beszámoltak továbbá saját tevékenységükről is. A találkozó nagyon előremutató volt, hiszen a felek sok közös pontot, célt találtak, így várhatóan belőlük a jövőben LIONS tagok is válhatnak.

A Cosmpolitan LC soros elnöke, Gyulainé Kollár Krisztina összegezte és értékelte a klub tavalyi évét, egyeztettek továbbá a klub két elnyert pályázatának (Ukrajna Megsegítése) részleteiről és lebonyolításáról is.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba