Charter Night a Győr Első Lions Clubnál

Alapításának 31. évfordulóját ünnepelte a Győr Első LC, 2023. április 19-én, 19 órától a Carmen Étteremben. A jó hangulatú Charter Night estre elfogadta a meghívást Koncsik István kormányzó is.

A Győr Első Lions Clubot 1992. április 26-án alapította az olasz Portogruaro Lions Club, a két klub azóta is kiváló kapcsolatot ápol, a győri lionok a közeljövőben látogatnak ki ismét Olaszországba.

A Charter Night köszöntőkkel indult: Szemethyné Verebélyi Gabriella klubelnök összegezte az elmúlt három évtized történéseit, az elért eredményeket és az előttük álló feladatokat. Koncsik István kormányzó kiemelte, hogy Győr a Lions Clubok városa, hiszen a most ünneplő Győr Első LC mellett, a Győr Arrabona LC és a Győr Patrónus LC is kiemelkedő munkát végez, ráadásul a három klub összetart és jó a kapcsolatuk. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a másik két klub képviselői is jelen voltak és együtt ünnepeltek a Győr Első LC Charter estjén.

Koncsik István okleveleket is átadott az este folyamán, ezzel is elismerve a klub tagjainak munkáját. A hasonló esteknek mindig fontos részét képezi az elhunyt tagokról való megemlékezés, a gyertyagyújtás, mely természetesen ezúttal sem maradhatott el.

A Charter Night résztvevői egy latin-amerikai táncbemutatót továbbá Stummer Márton gitárművész előadását, illetve Pataki Anna énekes, hegedűművész produkcióját láthatták, melyet jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekkel tarkított vacsora követett.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba