Értekezletet tartott az 1. régió

2023. január 19-én, csütörtökön a Wanatka központban tartott értekezletet az 1. régió, melyen a régió elnöke, dr. Kökény Mihály, a zóna vezetői és a klubok elnökei vettek részt, a régió 14 klubjából 10 képviseltette magát. A találkozón jelen volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István, valamint Hunyadi János II. alkormányzó is.

Az értekezleten két jelentős téma volt napirenden: egyik a 2023. február 4-én megrendezendő Kormányzói Bál előkészítése, másik pedig a 2023. április 28-i LIONS Nap szervezése. További fontos pontként beszámolót kaptak a Monori LC jóvoltából a hazai YEC tábor alakulásáról is.

A Kormányzói Bálra még van lehetőség asztalfoglalásra és a támogatói jegyek megvásárlására, az ezzel kapcsolatos aktuális információk a linkre kattintva olvashatóak!

A 2023. április 28-án, szombaton megrendezendő országos LIONS Nap központi helyszíne a Budaörs Horizont LC meghívására ezúttal Budaörs lesz. A korábbi gyakorlat szerint lesznek: szűrővizsgálatok (vércukormérés, lábvizsgálat, koleszterin mérés, látásvizsgálat), egészségre kedvező termékek kínálata, futóverseny, vakvezető kutya bemutató, elsősegély- és újraélesztés oktatás, véradás, továbbá mód lesz klubjaink bemutatkozására, jószolgálati programok népszerűsítésére.

Az előkészítő bizottságot Dr. Belatiny Kenéz Attila egészségügyi felelős vezeti. Tagjai: Hunyadi János alkormányzó, a régió- és zóna elnökök, Dr. Hortoványi Eszter (Széchenyi LC), Dr. Göbl Gábor (Wesselényi LC), Harányi Tamás (Gödöllő LC), a Budaörs Horizont LC képviselői és a partnerszervezetek megbízottai (BOE, Vöröskereszt, CEOSZ, MVGYOSZ, stb.).

A 2023. évi monori YEC tábor kapcsán március végéig születik meg a döntés arról, hogy a jelentkező külföldi fiatalok száma (min. 15 fő) lehetővé teszi-e a tábor megrendezését. A régió klubjai folyamatosan tájékoztatják a monori klubot, hogy mivel segítik a lebonyolítást (programok, ajándéktárgyak, kísérők).


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba