Évzáró karácsonyi partit rendezett a Horizont Lions Club

2022. december 21-én, 18 órától tartotta idei utolsó klubülését és karácsonyi partiját a Horizont Lions Club, melyre meghívást kapott Koncsik István Kormányzó és Hégely Péter I. Alkormányzó is.

Csodálatos környezetben, a Mimama Konyhája Étteremben rendezték meg az eseményt, ahol elsőként Ratkay Zsuzsanna klubelnök köszöntötte a szövetség képviseletében érkező Koncsik Istvánt és Hégely Pétert, továbbá a klub tagjait. A klubelnök beszédében összegezte az elnöksége első hat hónapjának legfőbb eseményeit, az eddig elért eredményeket és az összes olyan jószolgálatot, melyben részt vett a klub. Zsuzsanna minden klubtagot megajándékozott egy karácsonyi, "Egy kiscipőnyi jószolgálat" dísszel, elismerésként a budaörsi gyermekotthon lakóinak gyűjtőtt, legutóbbi akciójukért.

Ezt követően Koncsik István kormányzó köszöntötte a klub tagjait, elismerően szólva jótékonysági munkájukról. Hégely Péter I. Alkormányzót először köszönthették a klub rendezvényén.

A klub részéről Dr. Kutsch Zoltán volt kormányzó is beszédet mondott: részletes beszámolójában kiemelte többek között azt is, hogy szeretnének a közeljövőben létrehozni egy LEO clubot.

Az étterem nagyon finom vacsorát készített az eseményre, melyért ezúton is köszönetet mondunk!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba