Jótékonysági LIONS partit rendeztek Sopronban

A Lions Club Sopron 2023. június 3-án, szombaton rendezte meg évzáró jótékonysági ünnepségét, melynek keretein belül a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István új tagot is avatott.

A soproni klub beszámolóját olvashatjuk az alábbiakban:

2023. június 3-án tartotta évzáró rendezvényét a Lions Club Sopron "Jótékonysági Lions-party" címmel a Búgócsiga Akusztik Gardenben.

A hagyományos bál helyett ebben az évben könnyed hangvételű rendezvényt szervezett a kabinet. A fiatalok felé tervezett nyitás jegyében helyszínként a Búgócsiga Akusztik Gardenre esett a választás.

Szombaton kora délután már megkezdődött a program: 15:00 órától kosárlabda büntető és 3 pontos dobóverseny.

A kapunyitásra 17:00 órakor került sor, a programok 17:30-kor kezdődtek. Háziasszonyként Huszár Judit konferálta az eseményeket.

Az egybegyűlteket Sopron Megyei Jogú Város képviseletében Dr. Farkas Ciprián polgármester köszöntötte, aki az önkormányzat 100.000 Ft-os támogatását is magával hozta. A köszöntőhöz Vörös Ákos elnök is csatlakozott. 

18:00 órától a Hoffer Suli zenekarai adtak rövid koncertet, majd 19:00 órától a hivatalos program kezdődött. Az est védnöke Prof. Dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora, meglepetés vendég az USA magyarországi nagykövetségének kulturális attaséja, Shawn A. Kobb volt. Meghívásunkat elfogadta és rendezvényünkön képviseltette magát a Soproni Borlovagok és Borbarátok Egyesülete, a Sopron Lady Lions Club és nem utolsó sorban a kismartoni Lions Club Eisenstadt is.

Vörös Ákos elnök rövid, de tartalmas beszédben köszönetet mondott azért, hogy a klub 33. évében ismét elnökölhetett. Rendezvényünket megtisztelte Koncsik István kormányzó úr, aki felavatta új tagunkat, Kovács Zsoltot és emléklapot, valamint jelvényt adott Nagy Tamásnak, aki körünkbe invitálta őt. “Az év oroszlánja” díjat idén Buzonits Attila érdemelte ki a covid-árvák megsegítésére irányuló programhoz nyújtott segítségével. Az elnöki tisztséget és nyakláncot, továbbá az ezzel járó felelősséget Czingráber József vette át.

Az eseményről a kisalfold.hu és a sopronmedia.hu is tudósított.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba