Jótékonysági vacsoraestet szervezett a Szeged Első LC

2023. február 18-án, a Hunguest Hotel Forrás adott otthont a Szeged Első LC jótékonysági vacsoraestjének, melynek bevételéből idén két szervezetet tudtak támogatni 1-1 millió forinttal. Az eseményre elfogadta a meghívást Koncsik István kormányzó is.

Az est nyitányaként az előtérben Dr. Szeri István elnök, valamint Pataki András alelnök és párjaik köszöntötték az érkező vendégeket, akiket welcome drink és közös fotózás várt.

A Juhász Gyula teremben a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének himnuszával vette kezdetét a program, melynek első blokkjában Molnár Benett konferanszié köszöntötte Koncsik István urat, a LIONS Clubok Szövetségének kormányzóját és kedves feleségét, Ágnes asszonyt, Németh István volt kormányzó urat és nejét, Gabriella asszonyt, Mihályi Géza urat, a LIONS Clubok Szövetségének zónaelnökét, és feleségét, Zsuzsa asszonyt, Kóti Zoltán urat, a Szent-Györgyi Rotary Club elnökét. Dr. Pintér Gábor urat és feleségét, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány kuratóriumának elnökét, a Szegedi Hospice Alapítvány kuratóriumának elnökét Veres Rózsa és az alapítvány betegápolási vezetőjét Tóth Dorina úrhölgyeket.

A beszédek sorát Dr. Szeri István, a Szeged Első LC elnöke nyitotta meg, őt követte Koncsik István ünnepi kormányzói köszöntője. A rendezvény folytatásaként következett a jótékonysági vacsoraest bevételéből támogatott két szervezet bemutatása és az 1-1 millió forint adomány átadása. Dr. Szeri István elsőként a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány kuratóriuma elnökének, Dr. Pintér Gábornak adta át az adománylevelet, ezt követően pedig a Szegedi Hospice Alapítvány kuratórium elnökének, Veres Rózsának. Mindkét elnök beszédében köszönte meg az adományokat, a főbb pillanatokat, benne a kormányzói köszöntővel az alábbi videóban nézhetjük vissza:

A program folytatásaként Koncsik István kormányzó, dr. Szeri István elnök, és dr. Bella Zsolt volt elnök átadta a kormányzóság elismerését Heizler Tamásnak, a Szeged Első LC leköszönő titkárának. Fontos pontként meg kell említenünk azt is, hogy Mihályi Géza zónaelnök elfogadta a felkérést a szövetség II. alkormányzói tisztségének betöltésére.

A jótékonysági est egy nagyon finom, svédasztalos vacsorával folytatódott. A műsorkínálat is színes volt, hiszen a Szegedi Kortárs Balett jóvoltából a Blue című produkció egy részletét tekinthették meg a vendégek, a karikatúra asztalnál pedig KOVZSI karikatúrista állt rendelkezésre, az est folytatásaként pedig Almási Enikő énekművész és Mohai Szilárd gitárművész zenei blokkját hallgathattuk meg.

A programból természetesen nem maradhatott ki a tombola sem: az idei évben 52 tombola várta gazdáját, több mint 2 millió forint értékben. Az estet jó hangulató, élőzenés multaság zárta.

A webradio.hu fotógalériáját a linkre kattintva tekinthetik meg!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba