Kormányzói látogatás a Pestszentlőrinc LC klubülésén

2023. március 8-án tartotta soron következő klubülését a Pestszentlőrinc Lions Club, melyre elfogadta a meghívást a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István is.

A jó hangulatú klubülésen bemutatkozott a tagoknak Koncsik István, beszélt saját klubjáról, a digitális függőség ellen küzdő Digital LC-ről, a szövetség fő programjairól, a reformokról, a bővülő partnerkapcsolatokról, valamint a klubok előtt megnyíló pályázati lehetőségekről is. Koncsik István megköszönte Spissák István áldozatos munkáját, amit már egy évtizede végez a szemszűrő busz kapcsán, továbbá Zatik József Trijumelage programban végzett munkásságát is. 

Nőnap alkalmából köszöntötték a klub hölgy tagjait, valamint nemzetközi elismeréseket is átadtak két klubtagnak 20 éves LIONS tagságuk kapcsán. Zatik József elnök beszélt a klub tevékenységéről, továbbá kiemelte a március 9-re tervezett szemszűrési programjukat, melynek keretein belül értelmi fogyatékos gyermekek szemszűrését végezték el, segítve ezzel szemüveghez jutni az arra rászorulókat. 

Beszéltek továbbá a Digital LC tevékenységéről is, megfogalmazódott az igény, hogy a klub által javasolt iskolákban is lehetne előadásokat tartani a digitális függőség hatásairól, hatékony kezeléséről.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba