Közel 250-en vettek részt a Pannonhalmi Jótékonysági Sétán

2022. szeptember 17-én, szombaton rendezte meg a Győr Arrabona Lions Club a Pannonhalmi Jótékonysági Séta névre keresztelt rendezvényét. Az esemény sikerességét mutatja, hogy közel 250 fő vett részt a programon!

A Pannonhalmi Jótékonysági Sétán jelen volt Koncsik István, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója: a program elején elismeréseket adott át Hefter Lászlónak, Major Bélának, illetve a Kajárpéci Hagyományőrző Egyesületnek, akik hosszú évek óta közreműködnek a jótékonysági séta lebonyolításában. A helyszínre érkezőket köszöntötte a klub elnöke, Tatai Lajos, valamint Pannonhalma polgármestere, Vas Gábor, továbbá jelen volt Pannonhalma jegyzője, dr. Szabó György is.

A gyalogtúrán rész vettek a támogatott szervezetek képviselői is, köztük egy fehér bottal közlekedő vak hölgy, akit önkéntes diákok kísértek a sétán. A teljesíthető távokat 4 és 8 km-ben határozták meg, az eseményt az időjárás is kegyeibe fogadta, így a túrát követően kellemes hangulatban fogyaszthatták el a résztvevők a gulyáslevest és a lángost.

A Győr Arrabona Lions Club ezúton is köszöni a segítséget a résztvevőknek, klubtagoknak és támogatóiknak!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba