Közösen gyűjtött adományt a LIONS és a GrandVision

A LIONS fő célkitűzése a látás védelme, a látássérült emberek megsegítése, melynek érdekében a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége is folyamatosan lépéseket tesz. 2022 szeptemberétől az Ofotért és a Vision Express üzleteiben bármilyen optikai- vagy kiegészítő termék vásárlása során adományokkal segíthetünk, melynek révén az eddig befolyt összeg szimbolikus átadására a 2023. február 4-én megtartott Kormányzói Bálon került sor. 

Tavaly ősz óta 1 600 000 millió forint gyűlt össze a hasonló vásárlásokból, mely az összeget a GrandVision Hungary Kft. szimbolikusan Kelemen Anita Ofotért Értékesítési Igazgató és CSR Ambassador, valamint Szilvási Gábor HR Igazgató adta át szimbolikusan a GrandVision Hungary Kft. nevében a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége Kormányzójának, Koncsik Istvánnak. Az együttműködés a tervek szerint a jövőben is folytatódik, így ilyen módon is segíthetjük az anyagilag rossz helyzetben élő, rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését és egyben támogatását a megfelelő szemüveg megvásárlásában, ezzel megadva számukra is az éles látás élményét és egy lehetséges szebb jövőt!

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a közös adománygyűjtő akció keretében az Ofotért vásárlói számára szeptember 1-étől lehetőséget biztosítanak, hogy bármilyen optikai- vagy kiegészítő termék vásárlásakor 250, vagy 500 Ft-os adománnyal járuljanak hozzá a fenti célokhoz, mely felajánlásokkal egyenértékű támogatás nyújtása mellett az Ofotért elkészíti a szükséges szemüvegeket a szemszűréseken résztvevők részére, akik saját erőből nem tudnának szemüveghez jutni. A kiszűrt rászorulók számára a szakszerű látásvizsgálatot és az egyénre szabott szemüvegeket a hozzájuk területileg legközelebb eső helyi Ofotért üzletben, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének helyi képviseletei segítik elő.

Ez a megállapodás mindkét fél részéről megerősíti azon alapítványi és vállalati küldetést, melynek keretein belül, társadalmilag felelősen járulnak hozzá, hogy minden ember számára biztosítsák a látás élményét, ezzel segítve az esélyegyenlőség lehetőségét az életre.

A GrandVision Hungary Kft. elkötelezett a nemes ügy érdekében, így az összegyűlt adományt megduplázza, ezzel is segítve, hogy még több rászoruló ember juthasson szemüveghez!

A Kormányzói Bál összefoglalóját a linkre kattintva olvashatják!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba