LIONS-Rotary közös rendezvény Mosonmagyaróváron

2023. március 21-én, kedden a Simbad Hotel & Bar volt a helyszíne annak a LIONS-Rotary rendezvénynek, ahol a közösen gyűjtött adomány átadása mellett új tagokat is avatott a két szervezet. A LIONS Clubok Magyarországi Szövetségét Koncsik István kormányzó képviselte, Réti László pedig a Rotary kormányzójaként volt jelen az eseményen.

A Magyaróvári Katolikus Karitásszal együttműködve immáron második éve szervezett az adventi hétvégéken közös programokat a helyi LIONS és Rotary klub, melynek eredményeként 500 000 Ft-ot sikerült összegyűjteniük az Éltes-iskola javára. Az adományt az intézmény vezetője, Éder Etelka vehette át: a felajánlásból az iskola autista diákjai számára terveznek kialakítani egy fejlesztő szobát.

A keddi rendezvény egy újabb szép példája annak, hogy a civil szervezetek összefogással még hatékonyabban tudnak segíteni a rászorulókon. A LIONS és a Rotary egyre szorosabb együttműködésben dolgozik: sok kezdeményezés van klub és település szintjén, ahol mindkét szervezet közösen hajt végre valamilyen jószolgálati tevékenységet.

További fotók a kisalfold.hu oldalán!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba