Magyarországra látogat a LIONS Nemzetközi Elnöke

2023. február 4-án rendezték meg a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének Kormányzói Bálját, melynek ezúttal is az ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal szálloda bálterme adott otthont. Az esemény keretein belül rangos elismerést vehetett át Koncsik István kormányzó, valamint bejelentette a Nemzetközi Elnök magyarországi látogatásának tervezett időpontját is.

Kormányzói beszédében Koncsik István kiemelte, hogy Brian E. Sheehen a 2022-2023 LIONS év Nemzetközi Elnöke felfigyelt és kíváncsi a magyar lionok munkájára, a virágzó svéd-magyar kapcsolatokra, továbbá az Ukrajna Help programra. Mindezek elismeréseként az előzetes tervek szerint 2023. június 11-18. között hazánkba látogat, mely óriási elismerés a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége számára!

A hazai közösség jószolgálati tevékenységének koordinációját a 2022-2023 LIONS évben Koncsik István kormányzó végzi, akinek eddigi munkáját most nemzetközi szinten is elismerték. A Kormányzói Bál keretein belül Bengt Persson, a svéd Kormányzói Tanács elnöke adta át Koncsik István részére a Brian E. Sheehan Nemzetközi Elnök által adott elismerést!

A Kormányzói Bál összefoglalóját a linkre kattintva olvashatják!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba