Négy év után találkoztak újra a Volt Kormányzók

Négy évvel ezelőtt, Dr. Chrabák László kormányzósága alatt találkoztak utoljára LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének Volt Kormányzói. A kimaradó évek bepótlására 2022. október 20-án, csütörtökön került sor a Wanatka Központban, ahol a szövetség egykori vezetői közül 17-en voltak jelen.

A régóta várt találkozó emlékezéssel indult: a közvetlen Volt Kormányzóra, a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Fogarassy Csabára gyertyagyújtással és egyperces néma csenddel emlékeztek a jelenlévők.

Ezt követően Koncsik István kormányzó köszöntötte a Volt Kormányzókat, másfél órás előadás keretein belül ismertette az eddig elért eredményeket, a szövetséget érintő újításokat, továbbá az előttünk álló terveket, feladatokat. A tervek szerint a szövetségben már nem aktív Volt Kormányzók részére évi egy találkozót szerveznének, az aktívak pedig évente akár többször is találkoznának, segítve egymás munkáját, továbbá felhasználva a Volt Kormányzók tapasztalatait, tanácsait. Fontos feladat is jut majd számukra, hiszen a decemberben elfogadásra kerülő Alapszabály módosítás egyik fontos pontja lesz, hogy a II. Alkormányzói posztra már csak azt a személyt jelölhetik a tagok, aki két Volt Kormányzó támogatását begyűjtötte.

A találkozó Dr. Buzási Gábor, a Volt Kormányzók Bizottsága elnökének beszámolójával folytatódott, melyből részletes információt hallhattunk arról, hogy melyek a bizottság legfőbb feladatai.

Hégely Péter I. Alkormányzó is előadást tartott: a személyes bemutatkozását követően beszámolt a 2023/2024-es LIONS évre tervezett programjairól, elképzeléseiről.

A találkozó jó hangulatban, hasznosan telt, ékes bizonyítékaként annak, hogy szükség van a Volt Kormányzók találkozójára!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba