Nemzetközi Trijumelage találkozó a Wanatka Központban

2023. március 29-én Budapesten, a Wanatka Központban tartotta évközi munkamegbeszélését a Trijumelage. A találkozón a Trijumelage 3 kormányzóságának megbízottain (Robert Hönl, Karl Nussle, Gyulai Krisztina) kívül Birgit Bea volt kormányzó, Koncsik István kormányzó, Hégely Péter I. alkormányzó és Hunyadi János II. alkormányzó vettek részt.

A megbeszélésen megerősítették a 2023. szept.28.-okt.1. között Blois-ban (Franciaország) megrendezésre kerülő találkozó programját és elkezdődött a felkészülés a zenei versenyre, amelynek hangszere idén a hegedű! A magyar versenyző kiválasztását a Szövetség művészeti vezetője, Varga Bence irányítja.

A találkozó szívélyes, baráti hangulatban zajlott. A jól sikerült munka után a vendégeket a monori klub képviseletében Kugel György látta vendégül a Kultpincében. Egy igazi magyar disznótoros vacsora, valamint minőségi borkóstoló után a vendégek hálásan megköszönve a vendéglátást távoztak haza.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba