Szintet lépett a LIONS és a Rotary együttműködése

Koncsik István 2022-2023-as kormányzói éve új szintre emelte a LIONS és a Rotary együttműködését: a januári munkaebéd, illetve az utána következő egyeztetések után 2023. június 24-én Kecskeméten a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban találkoztak ismét a felek, ahol Koncsik István LIONS kormányzó, illetve Réti László, a Rotary kormányzója írt alá együttműködési megállapodást. 

A két szervezet életében mérföldkövet jelentő eseményre a Rotary éves district konferenciájának keretein belül került sor. Koncsik István mellett a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége részéről jelen volt Hégely Péter I. alkormányzó, Réti László Rotary kormányzót pedig elkísérte Kovácsné Gila Erzsébet leendő kormányzó is, az együttműködési megállapodást ők is aláírták. Mindez azért is fontos, hogy az aktuális kormányzók által elindított együttműködés a jövőben is dinamikusan tudjon működni.

A LIONS és a Rotary szinte hasonló jószolgálati tevékenységet folytat, ezért is nagy jelentőségű a 2023. június 24-én aláírt megállapodás. Ennek célja, hogy a két szövetség munkáját több területen is szorosabbra fűzze, folyamatosan egyeztetve a közösen megvalósítható és megvalósítandó projektekről és lehetőségekről, tiszteletben tartva egymás tevékenységét és tagjait.

Kiemelendő, hogy a LIONS és a Rotary szeretné előmozdítani a két szövetségen belül működő vállalkozók közös munkáját. Felek ezt a célt úgy szeretnék elérni, hogy az ezen együttműködésekből fakadó bevételből mindkét szövetség részesüljön. A Rotary és a LIONS közös gazdasági networking hálózatot hoz létre a két szövetség tagságában lévő 500-600 vállalkozóból, elősegítve a két jószolgálati rendszert támogató és tagságát alkotó vállalkozók üzleti tevékenységét. Ezt többek között az informatikai eszközök/szoftverek közös használatával és számos olyan megoldással oldják meg, amely a két szövetség szinergiáit használja fel.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba