Szorosabbra fűzi együttműködését a LIONS és a Rotary

Hosszú idő után, 2023. január 19-én először találkozott a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, illetve a Rotary kormányzója egy közös munkaebéd során. A jeles eseményen Koncsik István és Réti László mellett jelen volt LIONS részről Hunyadi János II. alkormányzó is.

A találkozó során a felek megállapodtak abban, hogy a LIONS és a Rotary szinte hasonló jószolgálati tevékenységet folytat, ezért üdvözölték azt a kezdeményezést, hogy közeledjen egymáshoz a két szervezet. Első körben a Rotary 2022-2023-as évi kormányzója, Réti László meghívást kapott a LIONS Klubok Magyarországi Szövetségének 2023. február 4-én megrendezendő Kormányzói Báljára.

A tavasz sem marad találkozó nélkül, hiszen a felek megállapodtak abban is, hogy március folyamán folytatják az egyeztetéseket egy közös munkaértekezlet során, ahol a LIONS és a Rotary vezetősége is jelen lesz. A 2023-as évben a tervek szerint kibővül ez az egyeztetés-sorozat, és az újabb találkozón már nagyobb létszámmal, a kabinetek tagjai is jelen lesznek, így megbeszélve azokat a közös célokat, melyek mellé mindkét szervezet oda tud állni.

A LIONS és a Rotary klubszinten nagyon szépen működik együtt: sok kezdeményezés van klub és település szintjén, ahol mindkét szervezet közösen hajt végre valamilyen jószolgálati tevékenységet.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba