Testvérklub szerződést kötött az Elsö Budapest-Gödöllő LC

2023. április 23. fontos dátumként vonul be az Első Budapest-Gödöllő LC történetébe, hiszen ezen a napon létesítettek testvérklub kapcsolatot az olasz Perugia Host LC-vel. A hazai Szövetség részéről Koncsik István kormányzó, a gödöllői klub részéről pedig Harányi Tamás alelnök írta alá a megállapodást. A Perugia Host LC Olaszország egyik legerősebb klubja, 120 lions tagot tömörít.

Az egésznapos gödöllői program első blokkjának a Rézgombos Irodaház adott otthont, ahol a két klub közös értekezletet tartott, a hazai és a 21 fős delegációval érkező olasz klub is bemutatkozott, továbbá ajándékok átadására is sor került.

Az 1956-ban alapított, vállalkozói szellemben irányított Perugia Host LC-vel még Dr. Fogarassy Csaba kormányzósága alatt merült fel a két klub együttműködésének lehetősége, melynek kapcsán Giuseppe Fama ez év elején történt ismételt kezdeményezésére az olasz klub ellátogatott Magyarországra.  A tervekből tehát mostanra valóság lett, a két klub hivatalosan is megkötötte együttműködési megállapodását.

A perugiai klub egésznapos gödöllői programját Hunyadi János II. alkormányzó szervezte, a közös klub értekezletet követően a program Gödöllő nevezetességeinek megtekintésével folytatódott. A Világbéke Gong megkongatása után a Gödöllői Királyi Kastélyhoz is ellátogatott a küldöttség. Ezt követően a csodálatos környezetben fekvő Lázár Lovas Park következett, ahol többek között lovas bemutatót tekinthettek meg, de nem maradhattak ki a hazai ízek sem, a finom gulyáslevest biztosan sokáig emlegetik majd olasz vendégeink, akik a gödöllőiek vendégszeretetét máris viszonozták, hiszen ünnepélyesen meghívták testvérklubjukat a június 24-én esedékes charter night rendezvényükre.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba