Új tagokat avatott a Klauzál LC

Impozáns környezet, a budafoki pincerendszer központjában található, Záborszky Kúria - Borváros adott otthont 2023. február 15-én, a Klauzál LC tagavatóval egybekötött klubülésének, melyre elfogadta a meghívást Koncsik István kormányzó is.

Az esemény pincelátogatással és borkóstolóval indult, majd Radnainé Dr. Fogarasi Katalin köszöntője után sor került a klub két új tagjának (Kiss László és Borsány-Gyenes András) ünnepélyes avatására, mely egyben a klubülés fő momentuma is volt.

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István kormányzói kitüntetéseket is átadott: elismerő oklevelet vehetett át Kapitány Miklós, Zádor Tamás és Kapusi Zoltán. A klubülés vendégei között köszönthettük Pázmányi György PDG-t (Wesselényi LC), valamint a feleségével érkező Ütő Ákos PDG-t is (Újpest-Árpád LC).

A beszélgetésekkel tarkított, jó hangulatú klubülés vacsorával záródott.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba