Zenélő órát avatott a 30 éves Balatonlelle LC

A Balatonlelle LC megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelték 2023. április 22-én, szombaton, melynek keretein belül felavatták a klub által állított zenélő órát is. A programon jelen volt többek között Koncsik István kormányzó is.

A jubileumi program a Móló sétányon vette kezdetét, az ünnepi beszédeket követően Koncsik István kormányzó, Kenéz István polgármester, valamint Németh István klubelnök együtt leplezte le a zenélő órát, mely Koncz Zsuzsa Békedalát játssza. Napjaink háborús időszakában az elhangzó dallamok méginkább aktuálisak. Az órát a városnak adományozta a klub, az adományozó okirat átadására szintén sor került. Koncsik István jubileumi oklevéllel is elismerte a 30 éves klub jószolgálati tevékenységét, melyet Németh István klubelnöknek adott át. Az eseményen jelen voltak továbbá helyi érdeklődők, a klub alapító és jelenlegi tagjai, Major Zoltán protokoll főnök, Bálint Zsuzsanna zónaelnök, valamint a zónához tartozó klubok képviselői is.

Az ünnepség az Albatrosz étteremben folytatódott, ahol Németh István köszöntötte a megjelenteket és felelevenítette az elmúlt három évtized legfontosabb történéseit. Koncsik István kormányzó gratulált a klub jubileumához, továbbá beszámolt a Szövetség eddig elért eredményeiről, programjairól és a kitűzött célokról. Az elismerések átadása után a társklubok ajándékokat adtak át a lellei klubnak, jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekkel zárult a szombat este.

A jeles eseményről a sonline.hu is beszámolt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba