Meghívó a 2022. évi Trijumelage-ra

esemény kezdete: 2022. szeptember 22. 10:00
esemény vége: 2022. szeptember 25. 18:00

 

2022. szeptember 22-25. között kerül megrendezésre a magyar lionok körében is nagy népszerűségnek örvendő, nemzetközi Trijumelage találkozó, melynek helyszíne idén Villingen-Schwenningen! Gyertek és utazzunk együtt minél többen Németországba!

A jelentkezési határidő 2022. június 30.

Kiutazó csoportunk jelenleg több, mint 25 főből áll. Nagyban emelné kis delegációnk fényét a Ti személyes jelenlétetek, nem is beszélve arról, mennyire örülne minden lion egy volt nemzetközi igazgatóval, illetve a (jelenlegi, volt, leendő) kormányzókkal való közös programnak, és annak vitathatatlanul erős csapatépítő mivoltának! (A kiutazás közösen, busszal történik az LCMSZ szervezésében.) Aki már részt vett egy ilyen találkozón, az tudja milyen jó a hangulat, milyen baráti a társaság, és milyen sokat számít az előadóknak is a hazai buzdítás!

Nagyon örülünk, hogy vendégül láthatunk Benneteket a Fekete-erdei Baar-Heuberg térségben. Ez a terület a Fekete-erdő középső és déli részén található, a Duna eredőjénél, inkább vidéki jellegű térség, falukkal, kicsi és nagyobb városokkal mint pl. Villingen-Schwenningen (a kettős város), Donaueschingen, (a Fürstenberg házzal és a Duna eredőjével), és Rottweil (Baden-Würtemberg legöregebb városával, a tornyok városával).

Térségünk igen sokoldalú, egyrészt megismerhetitek természetközeli arcát, valamint innnovatív gazdasági oldalát is a finommechanika, orvosi technika területén, melyek világszinten vezető pozíciót töltenek be. Egy terület, ahol egymás mellett megtalálhatók a mezőgazdasági létesítmények és a turizmus, a kézművesség, a tradíció, az idill és az ipar.

Trijumelage találkozónk keretein belül alkalmatok lesz tanulmányozni, hogyan kapnak segítséget és iskolai képzést hátrányos helyzetű fiatalok, hogyan kapnak lehetőséget önálló életre. Tudatosan választottuk a támogatásnak ezt a területét, mert  ebből a körzetből származik és ennek a körzetnek a támogatását élvezi, valamint 50. születésnapját is ünnepli ez a Központ. Össze fogjuk kötni ezt egy kis közös aktivitással is.

A Péter Aab Zenei Versenyen idén a trombita veszi át a főszerepet és mi fiatal, tehetséges művészekre helyeztük a hangsúlyt, akik e hangszer művészi megszólaltatásával fognak megörvendeztetni bennünket.

Nagyon örülnénk, ha minél nagyobb számban üdvözölhetnénk Benneteket. A rendezvényt tudatosan tartjuk kissé rusztikális stílusban, mert úgy gondoljuk, hogy ez passzol ehhez a területhez és változatosságot hoz a Trijumelage-ba.

A magyar és német nyelvű meghívókat, a tervezett programot és a jelentkezéshez szükséges dokumentumot csatolt file-ben találjátok!


Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba