Nagy sikerrel zárult a BNI Hungary jótékonysági estje

2023. december 1-jén, a Gresham Palotában rendezték meg a BNI Hungary Premium Charity Night névre keresztelt jótékonysági estjét, melynek bevételéből a Pécs-Normandia Lions Club LIONS Házának működését támogatják.

Aukciós eladásokból, szponzorációból és tagsági támogatásokból (BNI Select, PSC) jelentős összeget, 8,3 millió forintot gyűjtottek össze, mely a vállalkozói szféra összefogásának erejét mutatja egy nemes cél érdekében. A társadalmi felelősségvállalás fontosságát beszédében Avidor András, a BNI Magyarország igazgatója is kiemelte.

Az eseményen LIONS részről jelen volt Koncsik István IPDG, a szövetség CSR (Corporate Social Responsibility - Társadalmi Felelősségvállalás) felelőse, Szőke Gergely, a Pécs-Normandia LC elnöke, valamint Herner Ákos, a LIONS Ház intézményvezetője is.

A LIONS és a BNI hosszútávú együttműködéssel büszkélkedhet, melynek - a mostani rendezvényen kívül is - már sokféle megnyilvánulása volt. Fontos megjegyezni, hogy a BNI Hungary tagságából a tervek szerint egy új Lions Club szerveződhet a jövőben budapesti központtal. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba