A LIONS Világszövetség elnöke díjjal ismerte el Koncsik István IPDG munkáját

2024. február 17-én, a Corinthia Grand Hotel Royal szálloda adott otthont a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége Kormányzói Báljának. A több, mint 220 fős, teltházas rendezvényre több külföldi delegáció is érkezett, többek között Dr. Patti Hill nemzetközi elnök is, aki díjjal ismerte el Koncsik István volt kormányzó munkáját.

A LIONS Világszövetség elnöke az “International President’s Award” nevű medál díjjal tüntette ki Koncsik Istvánt, elismerésül azért a kimagasló és példaértékű jószolgálati munkáért, amit a szövetségért tesz. A nemzetközi elnök elismerését óriási dolog kiérdemelni, Koncsik István ráadásul már második alkalommal mondhatja ezt el magáról, hiszen a 2022-2023-as kormányzói ciklusában Brian E. Sheehan is elismerésben részesítette.

Koncsik István IPDG a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének CSR (Corporate Social Responsibility - Társadalmi Felelősségvállalás) felelőse, cégvezetőként nagyon sok vállalkozással áll kapcsolatban, reális képet kapva arról, hogy a hazai vállalkozások életében is fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás.

Ehhez kapcsolódóan, 2023. december 1-jén, a Gresham Palotában rendezték meg a BNI Hungary Premium Charity Night névre keresztelt jótékonysági eseményét, ahol megtudhattuk, hogy az aukciós eladásokból, szponzorációból, tagsági támogatásokból (BNI Select, PSC) 8,3 millió forint adomány gyűlt össze. A befolyt összegből a Pécs-Normandia Lions Club LIONS Házát támogatják: a PSC igazgatója, Gácsi-Nagy Zsófia a LIONS Kormányzói Bálon adta át hivatalosan az összegyűjtött 8,3 millió forintot Szőke Gergely klubelnöknek, ékes bizonyítékaként annak, hogy a vállalkozói szektornak is kiemelt szerepe van a rászoruló embertársaink megsegítésében.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba