Hírek, aktualitások: Általános

Testvérklub szerződést kötött az Elsö Budapest-Gödöllő LC 2023. április 23. 10:00 Testvérklub szerződést kötött az Elsö Budapest-Gödöllő LC

2023. április 23. fontos dátumként vonul be az Első Budapest-Gödöllő LC történetébe, hiszen ezen a napon létesítettek testvérklub kapcsolatot az olasz Perugia Host LC-vel. A hazai Szövetség részéről Koncsik István kormányzó, a gödöllői klub részéről pedig Harányi Tamás alelnök írta alá a megállapodást. A Perugia Host LC Olaszország egyik legerősebb klubja, 120 lions tagot tömörít.

bővebben arrow_forward
Magyarországra érkezik a Brian E. Sheehan Nemzetközi Elnök 2023. február 18. 10:00 Magyarországra érkezik a Brian E. Sheehan Nemzetközi Elnök

2023. február 18-án, szombaton tartották meg a 2022/2023-as lions év III. Kabinetülését, ahol több fontos pontban is döntést hoztak a kabinet tagjai, bejelentették továbbá a szövetség nyertes pályázatát, valamint Brian E. Sheehan Nemzetközi Elnök áprilisi látogatásának időpontját is. Az eseménynek ezúttal is a Wanatka Központ adott otthont, mely egyre több klub, illetve szövetségi program helyszínéül szolgál.

bővebben arrow_forward
Közösen gyűjtött adományt a LIONS és a GrandVision 2023. február 04. 20:00 Közösen gyűjtött adományt a LIONS és a GrandVision

A LIONS fő célkitűzése a látás védelme, a látássérült emberek megsegítése, melynek érdekében a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége is folyamatosan lépéseket tesz. 2022 szeptemberétől az Ofotért és a Vision Express üzleteiben bármilyen optikai- vagy kiegészítő termék vásárlása során adományokkal segíthetünk, melynek révén az eddig befolyt összeg szimbolikus átadására a 2023. február 4-én megtartott Kormányzói Bálon került sor.

bővebben arrow_forward
Értekezletet tartott az 1. régió 2023. január 19. 16:30 Értekezletet tartott az 1. régió

2023. január 19-én, csütörtökön a Wanatka központban tartott értekezletet az 1. régió, melyen a régió elnöke, dr. Kökény Mihály, a zóna vezetői és a klubok elnökei vettek részt, a régió 14 klubjából 10 képviseltette magát. A találkozón jelen volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István, valamint Hunyadi János II. alkormányzó is.

bővebben arrow_forward
Közös adománygyűjtést indít az Ofotért és a Lions 2022. augusztus 31. 12:00 Közös adománygyűjtést indít az Ofotért és a Lions

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és az Ofotért a társadalmi felelősségvállalás kereteiben megállapodást kötött egymással. Ennek értelmében, 2022. szeptember 1-étől kezdődően, a legnagyobb múltú magyarországi optikai hálózat lojális vevőkörével karöltve közös adománygyűjtési akció keretében igyekszik támogatni a Lions Club egyik legfőbb jótékonysági tevékenységét: az anyagilag rossz helyzetben élő, rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését és egyben támogatását a megfelelő szemüveg megvásárlásában, ezzel megadva számukra is az éles látás élményét és egy lehetséges szebb jövőt!

bővebben arrow_forward
Járvány után új kihívások előtt 2022. augusztus 30. 17:00 Járvány után új kihívások előtt

Az 1. régió klubjainak vezetői augusztus 30-án tájékozódhattak arról, hogy a szövetség vezetői milyen eszközökkel segítik a budapesti és az agglomerációban működő Lions közösségeket a hatékony jószolgálat ellátásában. A jó hangulatú, pragmatikus megbeszélésen Koncsik István kormányzó felhívta a figyelmet a Wanatka központ megújítására, a képzési lehetőségekre, ezen belül a kecskeméti oktatásra.

bővebben arrow_forward
Kormányzói látogatás Kárpátalján 2022. július 23. 10:00 Kormányzói látogatás Kárpátalján

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége az orosz-ukrán háború kitörése óta folyamatosan segíti az ukrán menekülteket, melyek koordinációját az Első Nyíregyházi Lions Club végzi. 2022. július 23-án, szombaton a Koncsik István kormányzó vezette svéd-magyar delegáció érkezett meg Kárpátaljára, ahol újabb adományok átadására került sor.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba