Hírek, aktualitások: Események

Szintet lépett a LIONS és a Rotary együttműködése 2023. június 24. 11:00 Szintet lépett a LIONS és a Rotary együttműködése

Koncsik István 2022-2023-as kormányzói éve új szintre emelte a LIONS és a Rotary együttműködését: a januári munkaebéd, illetve az utána következő egyeztetések után 2023. június 24-én Kecskeméten a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban találkoztak ismét a felek, ahol Koncsik István LIONS kormányzó, illetve Réti László, a Rotary kormányzója írt alá együttműködési megállapodást.

bővebben arrow_forward
Teltházas előadással indult a ´´közéleti klub´´ a Wanatka Központban 2022. október 04. 18:00 Teltházas előadással indult a ´´közéleti klub´´ a Wanatka Központban

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének új vezetősége célul tűzte ki, hogy élettel tölti meg a Wanatka Központot, ezért örült a Buda LC megkeresésének és kezdeményezésének, hogy indítsunk egy közéleti klubot szakértő LIONS tagtársaink előadásaival. Az előadást meglátogatta Koncsik István kormányzó és Hunyadi János második alkormányzó is.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba