Családi évköszöntő vacsora 2023

Január első csütörtök estéje hagyományosan az úgynevezett “családi vacsora” időpontja a Lions Club Sopronnál. Ekkor az urakat párjaik is elkísérik az ülésre.

Így történt ez a 2023. évben is. A Perkovátz-ház különterme volt az esemény helyszíne. Emelte az est fényét, hogy meghívásunkat elfogadva részt vett a vacsorán Koncsik István kormányzó és kedves felesége. Vörös Ákos elnök köszöntötte a megjelent tagokat és a hölgyeket. 

A megnyitót követően Bunyevácz Róbert kincstárnok tájékoztatót adott az adventi forralt boros kínálás eredményességéről és a klub pénzügyi helyzetéről, majd a kormányzó úr szólt néhány szót az aktualitásokról. Ez alkalommal sem érkezett üres kézzel: elnökünknek átadta a kormányzói zászlót, majd oklevelet kapott Bunyevácz Róbert, Boronkay Gusztáv, Budai József, Bors Dániel, Nagy Tamás, Németh Emil, dr. Ocsák József és Freiler László tagtársunk.

A rövid hivatalos programot követően vacsorával egybekötött kötetlen beszélgetéssel telt el az este.

Másnap rögtönzött városnézésen Sopron történetét kiválóan ismerő Szemerey Tamás tagtársunk vezette körbe a kormányzó urat és az érdeklődőket a Belvárosban.

A kisalfold.hu is tudósított az eseményről.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba