Horváth Miklóst választották meg az Európa Fórum Levéltárosa és Tanácsadója pozíciójára

A magyar küldöttség szempontjából igencsak sikeresnek mondható a Zágrábban megrendezett Lions Europa Forum, hiszen Volt Nemzetközi Igazgatónkat, Horváth Miklóst választották meg az Európa Fórum Levéltárosa és Tanácsadója pozíciójára.

A választáson két jelölt volt, az egyik Phil Nathan, aki az előző öt évben töltötte be ezt a pozíciót. Beszédében elmondta, hogy ezen időszak alatt három Európa Fórumot szerveztek meg sikeresen és szeretné a jövőben is - újabb öt évre - betölteni ezt a titulust. Ellenjelöltként Horváth Miklóst, Volt Nemzetközi Igazgatónkat mutatták be, aki köszöntőjében több reform bevezetését is szükségesnek tartotta, többek között a fórum nyelvezetének egyszerűsítését emelte ki. A szavazáson 32 ország vett részt (országonként a district kormányzója, vagy multi-district esetén annak vezetője), Horváth Miklós 19-13 arányban könyvelhette el a sikert, elnyerve ezzel öt évre a már említett Európa Fórum Levéltárosa és Tanácsadója titulust.

A Levéltáros és Tanácsadó az Európa Fórum élő lelkiismerete és személyében testesül meg az Európa Fórum folytonossága. Az öt évre megválasztott Levéltáros és Tanácsadó feladatai közé tartozik a meghozott döntések monitorozása, s közreműködés tanácsadóként a Felügyelő Bizottság és a Szervező Bizottság mellett. Az ő feladata biztosítani, hogy a meghozott döntések mindenkor megfeleljenek a Lions Klubok Nemzetközi Szövetsége és az Európa Fórum különféle szabályzatainak. Neki kell gondoskodni arról, hogy a meghozott döntések megfelelően végrehajtásra kerüljenek a későbbi években.

Horváth Miklós sikeréhez ezúton is gratulálunk!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba