Ismét jótékonysági főzést rendezett a Budapest Cosmpolitan LC

2022. december 4-én, vasárnap jótékonysági főzést rendezett a Budapest Cosmopolitan Lions Club a Szimpla Kertben. Az eseményen jelen volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István is.

Magyarország egyik legismertebb romkocsmája, a Szimpla Kert, bizonyos időközönként lehetőséget biztosít civil szervezeteknek, hogy megmutathassák jelenlétüket. A Budapest Cosmopolitan LC ezúttal is egy jótékonysági főzést szervezett Horváth Miklós volt kormányzó, volt nemzetközi igazgató vezetésével. A csapat vegetáriánus, illetve húsos chilis babot főzött, az adagokat ételosztás keretein belül értékesítették.

Nagy volt az érdeklődés, a klub tagságából többen is jelen voltak, segítve az ételek osztását, mely 146 000 Ft-os bevételt eredményezett a klubnak. A bevételt a III. Kerületi Szent Miklós Általános Iskola és Gyermekotthon lakóinak karácsonyi meglepetéseire szánta a klub.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba