Izgalmas előadással folytatódott a Közéleti Klub a Wanatka központban

2023. január 19-én, csütörtökön ismét érdekes témát kínált a LIONS központ (Wanatka központ) a látogatók számára, hiszen Prof. Dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnökének "Esélyek és remények 2023" című előadását hallgathattuk meg.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 2022-2023-as LIONS év indulása óta benépesült és programokkal telt meg a Wanatka központ: a kabinetülések, klubülések és egyéb kulturális programok mellett ismét útnak indult a Buda LC népszerű filmklubja, illetve októbertől a Közéleti Klub is, melynek második előadására került sor 2023. január 19-én.

A megjelentek száma ékes bizonyítéka volt annak, hogy Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnökének "Esélyek és remények 2023" című előadása illeszkedik napjaink legfontosabb témaköreinek listájába, hiszen sok hasznos és a mindennapi életben is használható információt kaptunk a gazdasági élet jelenéről és várható alakulásáról. Az este interaktív formában zajlott, a felmerülő kérdéseket is megválaszolta Prof. Dr. Kovács Árpád.

Az előadáson jelent volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Koncsik István is, aki hatékony segítségt nyújtott a prezentáció online közvetítésében. Az előadás az alábbi linken teljes egészében visszanézhető:

https://fb.watch/iaofqqFTsh/


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba