Járvány után új kihívások előtt

Az 1. régió klubjainak vezetői augusztus 30-án tájékozódhattak arról, hogy a szövetség vezetői milyen eszközökkel segítik a budapesti és az agglomerációban működő Lions közösségeket a hatékony jószolgálat ellátásában. A jó hangulatú, pragmatikus megbeszélésen Koncsik István kormányzó felhívta a figyelmet a Wanatka központ megújítására, a képzési lehetőségekre, ezen belül a kecskeméti oktatásra.

Kökény Mihály régióelnök vezetésével az egészségügyi programok, a szemészeti vizsgálatok és a cukorbetegek láb szűrésének elindítása, az ukrajnai rászorultakat támogató svéd együttműködési projektek, továbbá a rászorultak szemüveg ellátásának lehetőségei is szóba kerültek.

Utóbbiakkal kapcsolatban kormányzónk pályázatot ír ki. Az 1. régió tervei között szerepel, hogy 3 év kényszerű kihagyás után a 2019. évihez hasonló nagyobb szabású közös Lions Napot tart szűrésekkel, kulturális programokkal. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba