Jeles évfordulót ünnepelt a Kecskeméti Szent László Lions Club

25 év nagy idő nemcsak egy ember, hanem egy összetartó közösség életében is: a Kecskeméti Szent László Lions Club elérkezett jubileumi Charter Night estjéhez, melyet 2022. november 26-án ünnepeltek meg a Hotel Három Gúnár Éttermében. Az eseményre elfogadta a meghívást a klub korábbi elnöke, a szövetség jelenlegi kormányzója, Koncsik István is.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója mellett jelen volt Németh László Frici a Magyarországi Rotary Clubok Szövetsége 2021-2022. évi kormányzója is, szimbolizálva, hogy a két szervezet hatékonyan működik együtt a jószolgálat jegyében. A családias hangulatú rendezvényen meghallgathattuk Németh László és Koncsik István köszöntőit is.

Koncsik István a klub megalakulásának 20. évfordulóján pont az elnöki tisztséget töltötte be. A köszönet szavai túl méltatta azt a minőségi munkát, amit a Kecskeméti Szent László Lions Club tesz a rászorulók életének megkönnyítése érdekében. Elismerésként kormányzói oklevelet kapott a klub kilenc alapító tagja, valamint átadta Harsányi Zsuzsanna klubelnöknek a 25. jubileumra szóló Charter Night oklevelet is. Köszöntötték Király Józsefet is, aki a napokban vehette át a legmagasabb, külföldieknek is adható japán állami kitűntetést.


A klub méltóképpen ünnepelte meg az elmúlt negyed századot: történetek felidézésével, jó hangulatú beszélgetésekkel telt az éjszakába nyúló rendezvény.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba