Koncsik István Kormányzó Karácsonyi Köszöntője

Kedves LIONS Barátaim! Egész éves munkátokat, segítségeteket megköszönve kívánok Nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Jószolgálatban Gazdag, Békés, Boldog Új Esztendőt!

Ismét eltelt egy év, illetve kormányzóságom első fél éve, amiről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy igazán sűrű időszak volt. Az év vége legyen a pihenésé, az összegzésé, az elmúlt hónapok értékeléséé, gondoljunk azokra a LIONS társainkra is, akik sajnos már nem lehetnek velünk!

2022 ismét egy háborús évet hozott életünkbe, meghatározva a LIONS jószolgálatunk egyik fő csapásirányát is: az Ukrajna Help programunk keretein belül folyamatosan segítjük az ukrán menekülteket, a szövetség klubjai határon átívelő segítséggel, egy emberként fogtak össze a rászorulók megsegítéséért. A háború 300. napján is túl vagyunk már, a harcok nem enyhülnek, így a lionok segítségére 2023-ban is nagy szükség lesz! Ott segítünk, ahol csak tudunk!

Ünnepi köszöntőm mellékleteként fogadjátok sok szeretettel ezt a képet, mely a közelmúlt egyik meghatározó pillanata: a 350 000$ értékű Ukrajna Help LCIF pályázatunk beadási kérelmének aláírása

A szövetség életének legfőbb eseményeiről idén is folyamatosan tájékoztattunk Titeket honlapukon és közösségi felületeinken, fontos szakmai döntéseket hoztunk, legutóbb például az Évközi Konvención megszavaztuk az Alapszabály módosítását, ami sok év kitartó munkájának gyümölcse, nélkületek ez sem sikerült volna!

Fontos megemlíteni, hogy a nemzetközi LIONS programokon is részt vettünk: óriási sikerrel, az eddigi legnagyobb magyar küldöttséggel zajlott Németországban a TriJumelage program, továbbá részt vettünk a LIONS Európa Fórumon, ahol a magyar szövetségre vonatkozóan is szép sikerek születtek! Fontos a nemzetközi jelenlétünk, hiszen ezeken az eseményeken tudjuk bemutatni szövetségünk munkáját és elért eredményeinket, bízunk benne, hogy a LIONS nemzetközi kormányzóját 2023-ban hazánkban köszönthetjük!

Az év vége egyúttal a tervezésé is, hiszen 2023-ban is számtalan feladat és program vár ránk: ezek közül kiemelendő, hogy februárban ismét megrendezzük a Kormányzói Bált, mely a szövetség egyik legnagyobb eseménye! Gyertek és találkozzunk a Corinthia Hotelben!

Lehetne írni hosszú oldalakat arról, hogy milyen sok feladatot végeztünk el idén, én azonban most a Ti munkátokat hangsúlyoznám ki, Kedves LIONS Barátaim! Ez egy szövetség, egy igazi csapatmunka, nélkületek és a klubok munkája nélkül nem tartanánk itt! Az elmúlt hat hónapban lehetőségeimhez mérten, igyekeztem minden klub meghívásának eleget tenni, folytassuk ezeket a találkozókat 2023-ban is!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba