Kormányzói látogatás az Eger LC klubülésén

2023. április 5-én tartotta soron következő klubülését az Eger LC. Az aktívan tevékenykedő, fiatal klub közgyűlését története során először látogatta meg a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, jelen esetben Koncsik István.

Az Eger Lions Club közgyűlésének a Macok Bisztró különterme adott otthont, ahol átbeszélték a klub aktuális helyzetét, terveit és az előttük álló feladatokat. Koncsik István kormányzó is bekapcsolódott az egyeztetésekbe, beszélt továbbá a szövetség és a magyar LIONS helyzetéről, tervezett programjairól, valamint az ukrajnai segélyprogramról is.

A közgyűlést egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekkel tarkított vacsora követte. Nagy Ádám klubelnök kiemelte a már szervezés alatt álló, 2023. május 4-én megtartandó Lions Est rendezvényüket: erre a partnertalálkozóra, mely tavaly is nagy sikert aratott, szeretettel várják a többi LIONS klub tagjait is.

A 2022-es egri Lions Est részleteit az alábbi videóban nézhetjük vissza:

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba