Magyarország továbbra is népszerű helyszín a YEC táborozói körében

Az évről évre megrendezendő Európa Fórum egyik legfontosabb eseménye, hogy itt mutatják be a jövő évi YEC táborokat. Nem volt ez másképp idén sem, Zágrábban Hégely Péter I. Alkormányzó prezentációja aratta az egyik legnagyobb sikert.

Minden ország bemutat egy prezentációt a fórum első napján, melyben ismertetik a tervezett tábor legfontosabb paramétereit. Ezt követi a második napon a YEC börze, ahol az országok egymás kontingenseibe tudnak helyeket igényelni. A helyigénylés kétféle lehet: jelzi egy ország, hogy hány főt szeretne küldeni a mi táborunkba, illetve jelezzük mi is, hogy az ő táborukba hány főt utaztatnánk ki. Lényegében ez egy alkudozási folyamat, hiszen minden tábor létszáma véges (nagyobb országok esetébe több táborról beszélünk természetesen), az egyeztetések végén szerződést kötnek a felek, ezekkel a férőhelyekkel 2022. december 1-től lesznek meghirdetve a táborok.

Az eseményen Magyarországot idén Hégely Péter I. Alkormányzó, Magyar Csanád (Digital Lions Club), továbbá Monori Sándor és Hajdu Vanda (Monor-Hegyessy Lions Club) képviselte. Hazánk nagy sikert aratott, népszerű volt Péter prezentációja, mely marketing szempontjából is az egyik legjobbnak bizonyult, ugyanazokat a számokat tudtuk hozni YEC táborok szempontjából, mint tavaly.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba