Tájékoztatás Dr. Fogarassy Csaba volt kormányzónk temetéséről

Dr. Fogarassy Csaba PDG temetése 2022. október 13-án 14:00 órakor lesz Gödöllőn, a Dózsa György úti temetőben.

Egy hete nincs közöttünk nagyon kedves LIONS barátunk, közvetlen volt kormányzónk, Dr. Fogarassy Csaba, aki tragikus hirtelenséggel, közúti balesetben vesztette életét 2022. szeptember 28-án. Csaba pótolhatatlan veszteség a szövetségünk számára, hiszen kormányzósága alatt, illetve a gödöllői klub tagjaként is mindent megtett azért, hogy a LIONS szellemisége jegyében segítse a rászorulókat. Felsorolni is nehéz, hogy az elmúlt években hány programon találkozhattunk vele, mindig volt hozzánk egy-egy kedves szava, gesztusa! Sajnos most eljött az utolsó találkozásunk időpontja, melyről ezúton adunk hírt a LIONS közösség tagjai számára!

Szeretnénk megkérni LIONS barátainkat, hogy részvétnyilvánításukat egy szál, fehér virággal fejezzék ki, a szövetség koszorút készíttet!

Terveink szerint a temetés után, az emlékezés részeként egy rövid találkozóra gyűlünk össze, melynek szervezése már zajlik. A részvételi szándékot kérjük jelezzétek a gödöllői Lions Klub részére.

Búcsúzzunk méltóképpen volt kormányzónktól, emlékét megőrizzük!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba