Újabb szemszűrő busszal gazdagodtunk

A közelmúltban érkezett meg a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének második kisbusza, melyet az egyéb szállítási feladatok mellett természetesen szemszűrésre is használhatnak majd a klubok.

A Szövetség nagy szükségét látta egy második jármű megvásárlásának, hiszen az utóbbi időszak megmutatta, hogy a már meglévő kisbusz a szemszűrési feladatok mellett milyen nagy segítség volt például az Ukrajna Help segélyprogram szállítási feladataiban. A most érkező, új Ford Transit már szolgálatba is állt, ezúton is biztatjuk a klubokat, hogy vegyék igénybe a lehetőséget és szervezzenek minél több szűrőprogrammal egybekötött rendezvényt.

Az új, személyszállításra is alkalmas buszunk az oroszlanok.hu felületen lesz megigényelhető a korábbiakban már megismert paraméterek szerint (tele tankkal viszed és tele tankkal hozod vissza).


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Koncsik István kormányzó 2022-2023

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba